Nadere info architect

De architect communiceert vanuit de Molenpolder alleen met Renée Eek, Heleen Ransijn, Melanie Peters en Liane van Houten.

De architect mag niet rechtstreeks door bewoners benaderd worden. Dat brengt extra tijd en dus extra kosten met zich mee. Vragen en opmerkingen bedoeld voor de architect kunnen aan een van de vier contactpersonen (Renée, Heleen, Melanie of Liane) worden gericht. De meeste daarvan zullen wij direct kunnen beantwoorden. Indien nodig brengen wij een boodschap over aan de architect.

Als de architect extra kosten moet maken, omdat bewoners het proces vertragen, worden deze kosten op de betreffende bewoners verhaald.
Niemand betaalt extra als gegevens verzamelen van uw perceel meer tijd kost of iets dergelijks. Extra kosten worden wel in rekening gebracht als u door gebrek aan medewerking het proces vertraagt.

De architect biedt ondersteuning bij de aanvraag van eventuele individuele tussentijdse bouwvergunningen. De architect kan dit relatief goedkoop aanbieden. De kosten zijn voor de betreffende bewoner.

Er is een post onvoorzien ingebouwd in de offerte. Mochten we daar onverhoopt te ver boven komen, dan is een extra bijdrage nodig van alle bewoners. Een kleine overschrijding zullen we uit de reserves van het park betalen.