Inrichtingsplan van Park de Molenpolder goedgekeurd

Het college van burgemeester en wethouders heeft op dinsdagmorgen 22 april, in haar laatste vergadering – het nieuwe college werd diezelfde avond geïnstalleerd – ingestemd met het inrichtingsplan voor Park de Molenpolder. We kunnen dus naar de volgende fase! Binnenkort zal de samenwerkingsovereenkomst met de gemeente worden getekend. Daarna kunnen we de keuringen van de chalets gaan afspreken. Naar verwachting zullen deze in de maanden mei en juni gaan plaatsvinden.

Ook komen er op de dinsdagavonden enkele bouwbesluit-info avonden van 19.30-20.30 uur, in de kantine. De eerste heeft al plaatsgevonden op dinsdag 6 mei en werd druk bezocht. Vragen van bewoners over de bouwbesluitkeuringen zijn zoveel mogelijk beantwoord door mensen van de legalisatie-draagvlakgroep. Op dit moment is nog niet bekend wanneer precies de chaletkeuringen plaats gaan vinden, maar hiervan houden wij u vanzelfsprekend op de hoogte.

Comments are closed.