Plasvoetbal. “Kick it…!”

Een ingezonden mededeling van één van onze bewoners. Voor na de zomerdrukte aan de plas. Reacties graag naar molenpolder@xs4all.nl of brievenbus nr. 104, dan geven wij ze weer door.

Sinds een aantal jaren fiets ik af en toe naar het centrum van Utrecht om daar in een park te gaan voetballen. Meer dan 15 jaar komen daar op vastgezette tijden verschillende mensen samen om te voetballen. Soms zijn het er 6 dan weer 20. Heerlijk om mij in het zweet te rennen en (met) de bal te spelen. De laatste tijd heb ik echter weinig zin in de fietstocht. Vandaar het idee om met een aantal mensen hier uit de parken een wekelijks terugkerende voetbalavond te organiseren.

Het idee is dat we bijvoorbeeld elke woensdag vanaf 19:00 tot ongeveer 21:00 op een veld aan de Maarssenveense plas samenkomen. Alle leeftijden, geslachten en voetbalniveau’s zijn welkom. Kom alleen als je zin hebt! Een voetbal is noodzakelijk, goals kunnen we voorlopig van een tas of jas maken. Het gaat om sportief plezier maken. Respectvol naar teamgenoten en tegenstanders te zijn. Dan is iedereen een winnaar.

Heb je zin om mee te doen neem dan contact op.
André Roeffen

Comments are closed.